Cyberbiologisk digital identifikasjon for en enkel, spennende, personsikker digital fremtid

Cyberbiologisk digital identifikasjon for en enkel, spennende, personsikker digital fremtid

Pressemelding:

Norsk patentert Cyberbiometrisk oppfinnelser fra 2012 til den nye nå i 2017 bør brukes for å bekjempe cyberkriminalitet.

…. “a method for generating a unique personal safe Cyber biometric identification of one user as needed by suppliers, without revealing the user`s real biometric images, for use in a system for authenticating a user of a service”

Norsk allmenn digital-ID-nøkkel med biometrisk personvern må raskt på plass

… for å unngå personlige kriser lik de som oppsto ved den svensk regjerings «identitetsskandale» eller det som kunne ha oppstått da 2.8 millioner av våre norske helsejournaler lå åpen for utenlandske IT arbeidere og de personlige problemer som oppsto da passordtjenesten «OneLogin» med millioner av brukere ble hacket for sine personlige koder og biometrisk-IDer. PCU patenterte løsninger fra 2015 og ny PCU patent nå i 2017 kan skape den personsikre genetisk-ID-løsning som alle i Norge trenger; en allmenn personsikker digitalnøkkel som kan hindre at våre biometriske verdier blir hacket og ender opp som handelsvarer på «Dark-net», som man nylig hørte skjedde med «Instagram» sine kunder.

Hva gjør PCU disse patenterte oppfinnelser annerledes enn alle de biometriske løsningene som allerede er på markedet?

En fremtidsrettet norsk PCU Cyberbiometrisk ID avleser kan lett bli oppfattet som de andre biometriske avlesere som allerede er på markedet, men skiller seg fra alle ved alltid å simulere en person med å skape en unik «falsk-ID», en Cyberbiologisk-ID, som ikke kan reverseres til å avsløre brukerens virkelige biometriske verdier. PCU er også den eneste tyverisikre og hackerfrie digitalnøkkel da den sletter all informasjon etter hver identitetssesjon og som selv ikke har mulighet for lagring av personlig relatert data. En ny Norsk standard PCU Cyberbiologisk ID avleser må også være autonom og tilkoblingsfri for å gi den virkelige personvern-beskyttelse som mangler i alle de ID-integrerte løsninger som brukes i mobiltelefoner, PADs, PCer, services og digitallåser.

PCU Cyberbiologisk-ID vil også gi brukere direkte mulighet for å være digitalt anonyme.

En ny fremtidsrettet norsk PCU Cyberbiologisk ID, en unike men falsk-ID, kan være den anonymiserte identitet vi alle mangler, som kan hindrer misbruk av våre biometriske verdier. Da bare eieren selv og en eventuell «Norsk offisiell offline ID-base» bør vite hvem en PCU bruker er, vil personlig anonymisert data på avveie ikke kunne skade en slik anonym bruker. Persondata uten en persontilknytning vil ikke ha noen verdi for hverken presse, kriminelle eller hackere, selv om de samme anonymiserte data kan ha meget store verdier for forskning, Big Med, e-helse, varsling, transportsikring og Big Data. Siden etterspørselen etter anonym, men unik genetisk «False ID» vil snart eksplodere, søker vi partnerskap med flere store internasjonale aktører fra forskjellige brukermiljøer for å hjelpe oss med å spesifisere, produsere og implementere vår unike Cyber ​​Biologisk ID-lesere som skal implementeres for bruk overalt.

PCU kan bli den spennende løsningen som både forenkler våre liv, beskytter våre biometriske verdier og kan utvikles til å beskytte all e-mail fra spam og «skade ware», noe for alle de aktiv spenningssøkende brukere på internett og mobilnett i et hvert samfunn.

En spennende sommer, 2017   

startet med invitasjon til å være med på et WebeX-møte med deltagere fra USA, Japan og England i et av verdens største elektro / IT selskaper for å presentere våre PCU oppfinnelser.

….  så ble vi innbudt til å holde innlegg om personsikre PCU løsninger på internasjonale forsikrings «Insur-tech-innovasjon Bootcamp» i Stockholm.

…. vel tilbake fra Sverige ble vi informert om at vår nye Cyberbiologisk-ID oppfinnelser hadde blitt publisert på internasjonal Patent Bulletin Board (WIPO) den 20. juli 2017.

 

 

Ski sept. 2017, Harald Marthinussen. Sivilingeniør, IT forsker og styreleder i PCU Company