Ny, en Halloween, pressemelding fra PCU Company

Cybi, en enkelt og spennende genetisk-id-nøkkel som sikrer din digitale fremtid.

Cybi, Cyber ​​biologisk, oppfinnelser som ble patent beskyttet nå i 2017, en videreutvikling av 10 års innovativ forskning for å skape den ideelle personvernsikret genetiske-id uten noen gang å sette våre biometriske verdier i fare.

Cybi …. «A method for generating a unique personal safe Cyber ​​biometric identification of one user as needed by suppliers, without revealing the user’s real biometric images, for use in a system for authenticating a user of a service»

En lett å bruke universell norsk biometrisk digital ID nøkkel for å sikre 100% vårt privatliv er det vi alle trenger for å unngå alle de personlige kriser vi ser så ofte i vår nye digitale verden. I tillegg til å skape personlig sikker digital identifikasjon, kan Cybi også utnyttes for å effektivt bekjempe hackere, cyberkriminalitet og forhindre at våre virkelige biometriske verdier og viktig informasjon kommer til å ende opp som handelsvarer på «Dark Net».

Hva gjør PCU sine Cybi-oppfinnelser forskjellig fra alle de biometriske løsningene som allerede finnes på markedet? Cybi-id-leseren er forskjellig fra alle andre ved å skape et unikt, biologisk identifikasjonsbilde som ikke kan reverseres for å avsløre brukerens sanne biometriske verdier og avtrykk. Cybi-id-Key har unike løsninger, som man kan lese i patentet, til å være helt hacker og id-tyveri sikret. Cybi er, som i patentet beskriver, autonom uten elektrisk tilkoblingsmuligheter for å skape det ekstra sikkerhetsvern som mangler for alle biometriske avlesere som blir integrert i smart-mobiltelefoner, PADer, PCer, smarte trådløse armbånd, klokker, kort og andre digital-nøkler. Huske for din egen sikkerhet, lest – men lagre aldri dine virkelige biometriske verdier noen steder kryptert eller ikke. Send aldri dine virkelige biometriske data, kryptert eller ikke, trådløst eller ikke. Die eneste sikre nøyaktige og unike genetiske-id kan kun opprettes fra «blended», ikke i sammen-rørte digitale data for å skape en personsikker, unik ​​biometrisk-ID-nøkkel. Cybi kan være den eneste trygge person-sikre nøkkelen vi alle trenger for en sikker bruk av alle våre digitale tilgang og rettigheter i en fremtidig, fantastisk digital verden.

Cybi-id-løsninger kan også gi brukere og samfunn muligheten til å velge at brukeren(e) kan være anonyme. Hvis kun brukeren selv og en «offisiell frakoblet ID-base» vet hvem brukeren er, kan personlige opplysninger om stjeles ikke skade en anonym person. Samfunnets store mengder av google lagrede GPS bevegelse, hendelser, handle og sykdomsutviklingsdata samlet uten personens identitet, vil ikke ha en verdi for tyver, hackere eller kriminelle som berører eiene, selv om de samme dataene har svært høye verdier for forskning, Big Med, e-Helse, transportvaner/varsling, samfunnsplanlegging og andre internasjonale Big Data Solutions.

Etterspørselen etter eksakte, unike genetiske-id-lesere som er helt personsikre og kan anonymisere brukere vil eksplodere i løpet av få år. PCU Company søker derfor partnere i regjeringen, offentlige tjenester, bank, IT-produsenter, medietjenester og utviklingsbedrifter for å hjelpe oss med å spesifisere, teste og implementere nestegenerasjon smart mobil teknologi for å skape de beste Cybi-løsningene som alle vil ha, lete etter og vil kjøpe, hele verden over.

Det er anslått at 269 milliarder e-post sendes daglig, hvor 9 av 10 er spam- og hacker-e-post og at en gjennomsnittlig amerikansk heltidsansatt mottar 120 jobbmeldinger daglig. Da har vi allerede alt for mye for å håndteres, slik at hvert samfunn bør kunne akseptere en drastisk endring. Implementere Cybi-id for alle i et distrikt eller i et land for å utvikle fullstendig automatisk beskyttelse mot uønsket e-post fra ubestemte avsendere, i et distrikt eller i et land. Udefinert e-post fra utenforstående områder må passere gjennom overbelastede og sakte e-post-filter-noder. Internett kan da bli som det en gang var og burde vært, for kommunikasjon mellom to kjente nettadresser. Dette er ikke minst viktig for alle de aktive unge som ikke forstår farene ved å begeistres av alle morsomme smarte internett og mobile muligheter som oppstår.

PCU Company AS, Idrettsveien 10, 1400 Ski Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.