PCU Company Etablert

PCU Company Etablert

Ny gründerbedrift etablert.

Selskapet vil løse sikkerhet for alle. PCU Company AS er etablert, basert på en unik oppfinnelse med målsetning om å bli en betydelig leverandør av personlig digital sikkerhet for deg, meg og alle andre, 7,3 milliarder.

Vi har fått patenter på en lettere, sikrere og bedre fremtid. Oppfinnelsene kan gjøre fremtiden både nøkkel-, passord- og kode fri. Nå har oppfinneren fått patent på idéen i 40 land. Vår nye løsninger vil bli viktig for en langt enklere og sikrere digital fremtid om den får betydelig utbredelse. Vi ser for oss at dette er noe alle skal ha.

Vi har nylig sikret vår oppfinnelse PCU, som kan kalles Personal Connect Unit, Personlig Cyberbiologisk Unit eller Personlig Contact Unit, fortrinn i mange land inkludert USA, EU, EØS, Canada, Hong Kong og Kina.

1

H M viser PCU størrelsesutkast utenfor de nye PCU kontorene.

Dette er PCU. PCU er en identifikasjonsenhet som bruker Cyberbiologiske kjennetegn som kommuniserer med alt fra dørlåser til PCer og nettbank for å nevne noe. Glem passord, ID-brikker, nøkler, mobil-ID, eller koder; du velger selv en metode som gjenkjenner dine Cyberbiologiske egenskaper ved deg. Det kan for eksempel kan være en kombinasjonsavlesning av øye-iris, fingeravtrykk, ansiktsfasong, smartkort eller stemme. Biologiske identifikasjonsmetoder finnes etter hvert i mange lukkede løsninger som fingeravtrykk og ansikt gjenkjenning for å åpne dører, PC, PAD og smarttelefon m.m. PCU skiller seg ut fordi den er universal og samler alle åpne cyberbiologiske avlesninger i en og samme enhet. Her identifiserer du deg med en unik «make belive» Cyberbiologisk gjenkjenning som er personlig styrt. PCU er fri og ikke tilkoblet eller bundet til et utstyr som skal åpne eller åpnes. Man kan for eksempel velge at man skal åpne bildøren med Cyberfingre eller åpner ytterdøren hjemme ved hjelp av Cyberstemmegjenkjenning. Når du bruker nettbanken kan du ha valgt å lese av en Cybertommel og en annen Cyberfinger i «Dual Pitch» istedenfor å taste inn en PIN-kode eller velge en bank ID. Alt dette ved hjelp av din egen PCU.

Stor valgfrihet. Man kan selv velge hva slags metode man skal ha for å få tilgang til ting, og hvor sikkert det skal være. PCU er nemlig delt inn med flere sikkerhetsnivåer; et for mer dagligdags bruk og flere valg for ting som trenger høy eller ekstremt høy sikkerhet. Med tilfeldig valgt «Dual Pitch», NT, «Multi Pitch» og unik serienummeravlesninger i kombinasjon med sikrede trådløse overføring med verktøy som NFC, ZigBee, IR, WiFi, Bluetooth, og 4+/5 G i tillegg til GPS og Proximity-badge kan brukerne i samråd med tilbyderne skape den løsning og sikkerheten de ønsker.

Hacker fri. Med arbeidshukommelsen, RAM, som slettes etter hver sesjon og uten lagring av dine Cyberbiologiske data kan PCU ikke kompromittere deg om den mistes eller blir hacket eller stjålet. Hver PCU er også personlig og kan heller ikke misbrukes av andre. Om den stjeles eller mistes kan den ikke misbrukes til å identifisere deg eller dine identiteter. Den kan kun bruke for å registrere tilganger for tyvens egen bruk av identifikasjon med egne Cyberbiologiske data. Dette vil om PCU får en stor utbredelse skape en betydelig nedgang i bruk av skimmer og tyveri av bankkort, og forfalsking av pass. Det er ikke mulig å bruke andres bankkort eller stjålne pass når man må identifiseres av en PCU for å få adkomst, tilgang eller betale med mobil. Vi ser for oss at dette er noe alle verdens mennesker bør ha i fremtiden. PCU er en løsning som passer for alle og vil gjøre fremtiden mye enklere og sikrer om den blir en universal standard og får en betydelig utbredelse.

Alle gode ting er tre. PCU Company er tredje innovasjonsbedrift etablert av gründeren og oppfinner sivilingeniør Harald Marthinussen i en rekken av suksessbedrifter. Tidlig på 1980 tallet startet han Emma Micro som raskt ble en betydelig aktør for tilrettelegging av PC for bedriftsbruk i et oppvoksende PC-markedet i Norge. Noen år senere startet han AS Kontorkunnskap, KK88 som raskt ble en betydelig aktør under oppstart av nettverk, almen serverbruk med RAID for god oppe tid og ikke minst innføring av internett med første PC-nettbutikk i Norge. Marthinussen ble i begge bedriftene hedret med årets PC-cup pokal som symboliserte årets beste aktør, hele 3 ganger.

2

Verdensmester Grete Ingeborg Nykkelmo på 20 km i 1985 overrekker vinnerpokal til PC cup vinner i 1985 Harald Marthinussen.  

Nå er han i gang med å etablere den første aktør innen personlig digital sikkerhet, ved å utvikle en personlig sikkerhetsnøkkel for deg og meg i en verden som snart vil bestå utelukkende av digitale løsninger for alt. En PCU som gir sikker adkomst til egen bolig; bil; hytte; båt; banktjenester; tilgang til sosiale media som Facebook; handel på nett og i butikker; billetter til tog, fly, sportsarrangementer og teater, og smart-pass for adkomst til andre land.

Gründerbedriften PCU Company skal gjennomføre videreutvikling av et hundretalls brukerområder, med test og brukerdesign og ikke minst en omfattende produktoppbygging, produksjon og markedsføring for å nå sine mål. Målet er å skape en PCU-industri i Norge som skal dominere det internasjonale personlige sikkerhetsmarkedet for alle basert på selskapets PCU patenter. En slik satsing krever engasjerte ansatte og stort behov for hjelp fra offentlig forskning i tillegg til støtte fra 6   ulike fagbedrifter og betydelig engasjement fra flere store eller mange investorer.

Gründer selskapet, PCU Company, vil kunne skape mange nye norske arbeidsplasser?  Selskapet egner seg for å bli basert i Norge og har mål om å skape en PCU-industri i Norge. Det er ikke første gang oppfinnerens patenter er med på å skape og sikre norske arbeidsplasser. Tidlig på 1970 tallet ble oppfinnelser på avansert datagrafiske løsninger patentert for Harald Marthinussen da han var sjef for teknisk prosjektering på Kongsberg Våpenfabrikk og var aktivt med på å utvikle og sikre at Kongsbergs tegnemaskiner og datagrafiske løsninger ble dominerende og best i verden for skjærebrenning, kartografi og for design i verdens skips- og bilindustri.

Midt i blinken for Norge Med et betydelig hjemmemarkedsbehov av PCU-løsninger vil en samlet Norsk PCU-industri kunne dominere sikkerhetsmarkedet verden over, en oppgave som da kan skape mange tusen nye arbeidsplasser. Med sitt gode navn og rykte er Norge trolig den beste og sikreste leverandør av en sikkerhetsløsninger for bruk i alle verdens regioner. Demokratisk, åpent, og med fredsmekler oppgaver, stor giverglede og Nobel fredspris. Norge kan skape et kunnskapsløft med PCU for en sikrere verden. Norge passer bra for PCU utvikling av et etablerte forskningsmiljø og fagkunnskap på sikkerhet, bl.a. NTNU og sitt sikkerhetssenter på Høyskolen i Gjøvik som har lang erfaring i utvikling av løsninger på digital sikring. Norge har ikke minst de beste fingeravtrykksensor leverandørene, tre (3) norske suksess bedrifter. Zwip med fingeravlesning på bankkort. Idex med fingeravtrykkstøtte til Apple har en “off-chip touch sensor” som passer godt med PCU produksjons planer. NEXT Biometrics har en «tynnfilm touch sensor» som også passer for PCU. Disse bedriftene kan være med på en aktiv norsk PCU industri og utvikle seg raskt videre om PCU Company når sine mål.

De overnevnte sikehets bedrifter, norske bank og mobil ID bedrifter som mCash, BankID, Nets, BSK og store system hus som ErgoGrup, Evry, Entry, Banqusoft, Atea, IBM Norge, HP Norge og m.m. vil også trenge betydelig økning av personell om de blir med på leveranser for internasjonalt salg og stor utvikling av PCU anvendte løsninger.

PCU Company søker omfattende samarbeid med både offentlige og private støttespillere for å klare sine ekstra store mål.

Ved ønske om ytterliggere informasjon kontakt

Comments are closed.